Suport Clienti: contact@pentru-pat.ro 0727.66.44.26 Livrare oriunde in Romania in 24 de ore

Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0 lei
Coşul tău este gol!

Pentru că fiecare dintre noi are un stil diferit de a dormi, există pe piaţă o gamă foarte diversă de pilote. În sezonul rece este neapărat necesar să ne învelim cu ceva şi cele mai comode şi la îndemână alegeri sunt pilotele. Atunci când vă alegeţi pilota trebuie să vă gândiţi, în primul rând, cât de groasă vreţi să fie. Dacă temperatura din casă este una foarte ridicată sau dacă vă place senzaţia de răcoare noaptea, optaţi pentru o pilotă mai subţire. Din contră, dacă sunteţi o persoană friguroasă, alegeţi o pilotă groasă, umplută cu materiale naturale.


De asemenea, dacă ştiţi că aveţi o alergie sau o sensibilitate, este bine să alegeţi o pilotă care să nu vă accentueze aceste probleme. Pilotele se întreţin, în general, foarte uşor şi o mare parte din ele pot fi spălate chiar la maşina de spălat. Cele care sunt umplute cu puf, însă, au nevoie de o atenţie mai specială şi este bine să fie duse la o curăţătorie profesională.

Filtreaza dupa producator Toti Casa New Fashion Pucioasa Dormisete TAC Hobby Brielle
Numar piese Toate 4 Piese 6 Piese

Dimensiune cearceaf pat Toate
Ordoneaza după:
 Oferta -27%
164 lei 119 lei
Aceasta oferta expira in:
 Oferta -20%
224 lei 179 lei
Aceasta oferta expira in:
 Oferta -21%
219 lei 174 lei
Aceasta oferta expira in:
 Oferta -23%
194 lei 149 lei
Aceasta oferta expira in:
" Apreciez ca aveti modele noi mereu si tot ceea ce este pe site se afla in stoc astfel se livreaza repede, preturile sunt bune si lenjeriile arata mai bine decat ma asteptam. Am sa va recomand P. Carina "
Popescu Carina
Lenjerii de pat Ieftine - cel mai bun pret
© 2016 | SC CEBO-POINT SRL / CUI RO30269451 - Reg.Com. J40/6295/2012