Suport Clienti: [email protected] 0727.66.44.26 Livrare oriunde in Romania in 24 de ore

Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0 lei
Coşul tău este gol!

Conditii de Returnare

In cazul in care nu sunteti pe deplin satisfacut de produsele achizitionate, acestea se pot returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea lor, conform Art. 4 Cap. I ORDONANTA nr. 130 din 31 august 2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, depasirea celor 10 zile lucratoare duce la anularea posibilitatii returnarii produsului.

Returnarea produselor se poate realiza in urmatoarele situatii:

 • Livrare gresita
  Daca livrarea este realizata gresit si primiti un alt produs decat cel pe care l-ati comandat, acesta va fii trimis retur fara a mai plati taxele de curierat. Taxele de retur sunt suportate de pentru-pat.ro
 • În cazul în care produsul nu este conform cu specificatiile prezentate pe site.
  Returnarea produsului poate fi solicitata in cazul in care clientul constata ca produsul nu este in conformitate cu specificatiile prezente pe site, acesta poate cere inlocuirea sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca clientul stabileste inlocuirea produsului cu unul ce are o valoare mai mare, va plati diferenta, iar daca valoarea este mai mica i se va restitui aceea diferenta.
 • Colet deteriorat
  Va recomandam refuzarea receptiei coletelor ce prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier. Coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie metionata starea coletului din momentul livrarii, toate aceastea realizandu-se pentru dovezi.
 • In cazul in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie
  Produsul ce prezinta vicii de fabricatie va fi inlocuit cu unul identic sau similar, iar daca nu este posibila inlocuirea produsului achizitionat se va returna contravaloarea acestuia.


Returnarea produselor se va face pe cheltuiala noastra, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea catre dumneavostra.

Returnarea banilor se va face in termen de 1-2 zile lucratoare de la primirea produsului, returnarea se va face prin ramburs.

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de catre noi, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email : contact@pentru-pat.ro

Lenjerii de pat Ieftine - cel mai bun pret
© 2016 | SC CEBO-POINT SRL / CUI RO30269451 - Reg.Com. J40/6295/2012