Suport Clienti: [email protected] 0727.66.44.26 Livrare oriunde in Romania in 24 de ore

Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0 lei
Coşul tău este gol!

Lenjerii de pat 3D

Dormitorul tău este prea banal? Simţi că dormi într-o cameră care este lipsită de personalitate şi care nu te reprezintă? Ai vrea să schimbi ceva dar resursele tale materiale sunt destul de limitate? Ai ajuns unde trebuie.  Lenjeriile de pat 3D reprezintă soluţia ideală pentru persoanele care vor să dea un plus de viaţă dormitorului personal. Modelele sunt foarte diverse, de la imprimeuri abstracte până la cele florale, cu portrete sau cu peisaje, aşa că, indiferent de tipul tău de personalitate, vei găsi ceva care să îţi placă.


Gama de culori în care se găsesc aceste lenjerii este una foarte diversă, aşa că vei putea asorta uşor dormitorului tău o lenjerie din oferta noastră. Lenjeriile de pat cu modele 3D impresionează, în primul rând, prin designul realist, prin culorile puternice şi prin profunzimea imaginilor.
Chiar şi cel mai banal dormitor poate fi readus la viaţă printr-o lenjerie cu un imprimeu vesel, intens şi cât se poate de real.

Filtreaza dupa producator Toti Casa New Fashion Pucioasa Dormisete TAC Hobby Brielle
Numar piese Toate 4 Piese 6 Piese

Dimensiune cearceaf pat Toate 240x250 220x230
Ordoneaza după:

Lenjeriile din Bumbac satinat 3D ies în evidenţă, în primul rând, prin modelele foarte frumoase şi inedite. Imaginile imprimate au o claritate şi o profunzime ieşite din comun şi, de fiecare dată când le veţi privi, vă veţi proiecta în peisajele pe care acestea le înfăţişează. Materialele folosite sunt deosebit de plăcute la atingere, iar asta vă garantează un somn liniştit şi total satisfăcător. Preăul foarte bun vă permite să achiziţionaţi mai multe modele şi, de fiecare dată când schimbaţi lenjeria de pe pat, să daţi un nou aer dormitorului dumneavoastră. De asemenea, aceste lenjerii reprezintă şi idei foarte bune pentru cadouri.

Lenjeriile de pat cu imprimeuri 3D sunt cele mai sigure variante pentru a face dintr-un dormitor banal unul cât se poate de inedit. Claritatea şi profunzimea imaginilor imprimate te fac să crezi că stai în faţa unor peisaje reale şi, nicidecum, în faţa unor desene. Vă oferim modele variate, pentru toate gusturile, florale sau abstracte. La noi gasiţi calitate la preţuri foarte mici. Materialele folosite sunt naturale şi foarte calitative, întrucât ştim că un somn odihnitor se poate face doar în aşternuturile potrivite.

Lenjerii de pat Ieftine - cel mai bun pret
© 2016 | SC CEBO-POINT SRL / CUI RO30269451 - Reg.Com. J40/6295/2012