Suport Clienti: [email protected] 0727.66.44.26 Livrare oriunde in Romania in 24 de ore

Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0 lei
Coşul tău este gol!

Termeni si Conditii

          Prevederi generale

Acest site este detinut si administrat de: CUI 30269451 , Reg. Com. J40/6295/2012 - CEBO-POINT SRL, Sediu social: Str. Colonel Iosif Albu, Nr. 74, Bucuresti | Sector 3 | Romania

           Acceptarea conditiilor

Utilizarea magazinului nostru online implica acceptarea acestor termeni si conditii, de aceea se recomanda citirea cu atentie a acestora. Acestea se pot modifica fara o notificare prealabila, www.pentru-pat.ro asumandu-si acest drept.

           Obligatiile dumneavoastra de inregistrare 
       In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. 

Securitatea Datelor Personale

Respectam dreptul la confidentialitate a datelor cu caracter personal ale clientilor si  vizitatorilor site-ului nostru si recunoastem importanta protejarii informatiilor colectate despre dumneavoastra. Aceasta politica de confidentialitate se refera la modul in care colectam, stocam si folosim informatiile personale pe care ni le furnizati.

Ca parte a angajamentului nostru fata de drepturile dumneavoastra de siguranta si de securitate a datelor, utilizam metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Depunem toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor de securitate. Infrastructura hardware si software utilizata este periodic analizata din punctul de vedere al securitatii.

Protectia datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC CEBO-POINT SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul tasu determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

Copyright
       Toate informatiile si elementele prezente pe site-ul nostru, cum sunt: imagini, descrieri, texte, grafica, programe, scripturi, elemente de grafica WEB si baza de date sunt proprietatea wwww.pentru-pat.ro si sunt aparate de legislatia privind drepturile de autor si drepturile conexe.

       Nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Sunteti direct raspunzatori de orice activitate si/sau continut pe care il afisati in magazin. 

Modalitati de plata:

 • numerar;
 • ordin de plata;
 • cu cardul online;

CONDITII DE RETURNARE

In cazul in care nu sunteti pe deplin satisfacut de produsele achizitionate, acestea se pot returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea lor, conform Art. 4 Cap. I ORDONANTA nr. 130 din 31 august 2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, depasirea celor 10 zile lucratoare duce la anularea posibilitatii returnarii produsului.

Returnarea produselor se poate realiza in urmatoarele situatii:

 • Livrare gresita
  Daca livrarea este realizata gresit si primiti un alt produs decat cel pe care l-ati comandat, acesta va fii trimis retur fara a mai plati taxele de curierat. Taxele de retur sunt suportate de pentru-pat.ro
 • În cazul în care produsul nu este conform cu specificatiile prezentate pe site.
  Returnarea produsului poate fi solicitata in cazul in care clientul constata ca produsul nu este in conformitate cu specificatiile prezente pe site, acesta poate cere inlocuirea sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca clientul stabileste inlocuirea produsului cu unul ce are o valoare mai mare, va plati diferenta, iar daca valoarea este mai mica i se va restitui aceea diferenta.
 • Colet deteriorat
  Va recomandam refuzarea receptiei coletelor ce prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier. Coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie metionata starea coletului din momentul livrarii, toate aceastea realizandu-se pentru dovezi.
 • In cazul in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie
  Produsul ce prezinta vicii de fabricatie va fi inlocuit cu unul identic sau similar, iar daca nu este posibila inlocuirea produsului achizitionat se va returna contravaloarea acestuia.


Returnarea produselor se va face pe cheltuiala noastra, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea catre dumneavostra.

Returnarea banilor se va face in termen de 1-2 zile lucratoare de la primirea produsului, returnarea se va face prin ramburs.

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de catre noi, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email : contact@pentru-pat.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal (Cookies)

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.pentru-pat.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Prin citirea Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a www.pentru-pat.ro si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

 •  - activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Pentru- PAT si a tertilor cu care Pentru- PAT are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate Pentru- PAT;
 •  - participarea la concursuri, promotii;
 •  - transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
 •  - statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii SITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
 •  - pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale SITE-ului;
 •  - cercetari de piata;
 •  - urmarirea datelor de vanzari.

Pentru- PAT nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege. 

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12),acces la date (art. 13),interventie (art. 14),opozitie (art. 15),de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Pentru- PAT.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Pentru- PAT Str. Colonel Iosif Albu, Nr. 74, Bucuresti | Sector 3 | Romania UTILIZATORII/CLIENTII  isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa intervina asupra datelor transmise; 
- sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara. 

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro

COLECTAREA AUTOMATA DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL (COOKIES)

In unele cazuri, este posibil ca Pentru - PAT sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre UTILIZATORI/CLIENTI. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la SITE.

In timpul vizionarii SITE-ului, Pentru - PAT va putea stoca anumite informatii despre UTILIZATOR/CLIENT. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier "Cookie" sau a unui fisier similar. Aceste fisiere "Cookies" ajuta Pentru - PAT sa construiasca un SITE sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor UTILIZATORILOR/CLIENTILOR.

Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. Pentru - PAT recomanda UTILIZATORILOR / CLIENTILOR sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.

Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.
Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:
Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate.
Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

 

Lenjerii de pat Ieftine - cel mai bun pret
© 2016 | SC CEBO-POINT SRL / CUI RO30269451 - Reg.Com. J40/6295/2012